10% korting op alle Four Point Puzzles!De prille start

Geplaatst door Michiel Defauw op

Dag allen!

Graag wil ik meedelen dat mijn werk achter de schermen volledig effen staat!
Jullie zien nu alle producten die we in voorraad hebben, geen uitzondering!

De laatste week hebben we diamond paintings en paint by number binnen gekregen, voor de creatievelingen onder ons.
Voor wie dit nog niet kent, geef het een kans! Het is zeer ontspannend, zeker in deze rare tijden waarin COVID-19 nog steeds ons leven beheerst.

Voor de jongere generatie (hoewel er geen leeftijd op staat, dus eigenlijk voor iedereen) hebben we nu ook Pop It! Deze variant van fidget toy geeft eigenlijk de voldoening van het kapotduwen van bubblewrap, maar dan opnieuw en opnieuw en opnieuw en... opnieuw!
Voor de lezers van deze blog licht ik graag al een tipje van de sluier: ik heb bericht gekregen dat er nieuwe vormen beschikbaar zijn! Bij interesse: vraag maar raak!

In de vorige post had ik beloofd dat er Four Point Puzzles kwamen, dit is ook nog steeds zo!
Omdat deze rechtstreeks van Canada komen, en dus moeilijker bij te bestellen, wil ik iedere puzzel uit het assortiment. Helaas is er nog 1 model uitgeput waardoor mijn bestelling nog niet wordt verzonden.


Bedankt voor jullie aandacht, en nog veel shopplezier!

Michiel Defauw